Колеги, близки и почитатели се прощават с певеца и депутат

...
 Колеги, близки и почитатели се прощават с певеца и депутат
Коментари Харесай

Путин се сбогува с Йосиф Кобзон, изпратиха певеца с аплодисменти и „браво“ като на концерт

 

Колеги, близки и фенове се простят с артиста и народен представител от съветската Дума Йосиф Кобзон в московската концертна зала „ Чайковски “. Те сервират венци и цветя на именития съветски актьор и показват съболезнования на брачната половинка и децата му, предават интернационалните организации, написа Блиц.

 
На траурната гала дойдоха съветският президент Владимир Путин и министър председателят Дмитрий Медведев. Държавният глава уважи Кобзон с минута безмълвие. Той постоя пред ковчега и остави букет пред него. След това Путин изрече съболезнования на брачната половинка му Нинел Кобзон, с която беседва за малко, както и на децата и внуците му.
 
Скръбна новина! Почина Йосиф Кобзон

По сходен метод пред паметта на изпълнителя се поклони и Медведев.
 
Сред пристигналите да се сбогуват с Кобзон са космонавтът Валентина Терешкова и именитият доктор Леонид Рошал, певицата Алла Пугачова, доста актьори и политици.
 
В края на церемонията прозвучаха някои от най-известните песни на Кобзон. Присъстващите станаха на крайници и избухнаха в овации и възгласи „ отлично “, като че ли това беше просто следващ негов концерт. Въпреки че не можеха да сдържат сълзите си, околните му също го изпратиха с ръкопляскане.
 







Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР